its all about mig33 and the team brunei speed
 
HomePortalGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 ceta urang iban wakakaka..........

Go down 
AuthorMessage
j3welz-_0f_-speedz
Team Leaders & Assistant
Team Leaders & Assistant
avatar

Female Number of posts : 11
Age : 28
Location : Brunei
Mig id : j3welz-_0f_-speedz
speed_j3welz
Room : Brunei Speedz
Registration date : 2009-07-12

PostSubject: ceta urang iban wakakaka..........   Mon Jul 13, 2009 8:51 pm


This one finey day, ada dua orang berbangsa iban yang namanya si-bintang *sal masa mamanya betiankn ia, bapanya selalu angan-angankn jadi the first iban yang mendarat di bintang** manith tu..yang sorang lagi namanya si dua.sal nya bapanya sanang kan di buat dalam ic anaknya nanti DUA ANAK TIGA..inda banyak kan di ingatkn.astee..durang dua ani masih lagi single mingle jingle n durang tinggal di pelusuk kampung ujung-ujung negara Brunei Darussalam.. atu jauh bana mun bis nini ku hjh pasang pun nda tau di mana..astee.

back to the story,around 8 AM mengikut jam dunia hari sabtu,datang tah si bintang ani ke rumah si dua dengan metukanya baru warna kuning taie yang ala-ala dalam cerita F&F2 tapi downgrade banyak..kes ia ni kan show off,al-maklum matuka baru kali aa.astee..so apa lagi, di miss calling nya tah mobail si dua kira signal yang ia atu ada datang ke rumah si dua(trend karang ani main misskol-misskol,apath tu..astee). Si dua yang masa atu bezy meliat bebehnya belakun dalam cerita GOD MUST BE CRAZY atu apa lagi tekinjat baruk tah ya sal mobailnya bebunyi.

DUA: "C****a punyak Bintang, ako mao sanang pun payah,namutai" (slang iban)

So turun tah c dua ani dari rumahnya and once again tekajut ambuk tah ya lagi meliat si bintang membawa metuka atu.

DUA: "wah!!! tekajut my heart..asteee"

Si bintang apa lagi kambang kucup tah idung nya macam bis bapa tido mun kengalihan bakas jogging di tasek lama..manith tu..

DUA: "manak kamo dapat ini vroom vroom?"

BINTANG: "ako manang atu numbu ikung"

DUA: "wah,ako mao itut jalan-jalan ey"

BINTANG: "wait are u waiting for?go hit it..asteee.."

DUA: "asteee..blabihnya aa"

DALAM MATUKA C BINTANG

Si dua ani kira kes sakai naik kerita,al-maklum first time,macam me jua masa 1st time naik aeroplane,abis kan di gayas..kehkeh..

Udah Si bintang menstat hijin matuka atu, si dua ani hairan bin bangang meliat si bintang nukar speed,so ia pun betanya,

DUA: "apa kamo tukar tu tang? apak atu D?"
-
BINTANG: "D untuk Dapan"

Si dua ani pun angguk-angguk,macam faham saja..

So cruising tah durang around kampung tu,mengurat suma anak-anak dara dan pebinian urang..astee..manith tu..not long after that kira kes kambang lah si bintang ani sal ia nampak anak ketua kampung durang yang badannya macam kulirangga and muanya macam ala-ala tyra banks main mata sama ia tadi..

BINTANG: "kamo liat ni dua,ako tukar R"

DUA: "R untok apa?"

BINTANG: "R untok Ranjat"

you all know lah wat telah happen arah dua ikung ani mun dah si bintang tukar speed ke R..

Matuka si bintang menabak ke suak yang ampir sungai di mana bis mama-mama durang mandi manda bahapa****

DUA: "apak kamo punya kerita, tidak baguth"

BINTANG: "sabar dua,ako tukar N dulu"

DUA: "N untok apa?"

BINTANG: "N untok NYALAM"

DUA: "##@*& MATAI AKU!!!"
Back to top Go down
View user profile
Speed_of_poisonlipz
Team Members
Team Members
avatar

Female Number of posts : 397
Age : 28
Location : brunei
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: Re: ceta urang iban wakakaka..........   Wed Jul 15, 2009 1:16 am

hahahahahaha..shit pun urg..sakai2an bnr.adakah patut R ntk ranjat N ntk nyalam..palui2 mati mlatop eh
Back to top Go down
View user profile
j3welz-_0f_-speedz
Team Leaders & Assistant
Team Leaders & Assistant
avatar

Female Number of posts : 11
Age : 28
Location : Brunei
Mig id : j3welz-_0f_-speedz
speed_j3welz
Room : Brunei Speedz
Registration date : 2009-07-12

PostSubject: Re: ceta urang iban wakakaka..........   Wed Jul 15, 2009 5:09 am

Haha yth beb...mbri sakit parut mbca
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: ceta urang iban wakakaka..........   

Back to top Go down
 
ceta urang iban wakakaka..........
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Brunei Speed :: Entertainment :: Stories :: Funny Stories-
Jump to: